Yerel

Başkan Büyükkılıç’tan ustalık dönemi açıklaması

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA) – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle yeniden Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından coşkuyla karşılandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart 2024 yerel seçimler öncesi Ankara’da düzenlenen toplantıda Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı’nı mevcut başkan Dr. Memduh Büyükkılıç olarak açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığının açıklanmasının ardından kentte büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanırken, Kayseri Büyükşehir Belediyesi personeli tarafından da coşkuyla ve heyecanla karşılandı.

Mehter Takımı’nın marşları, meşaleler ve karanfillerle karşılanan Başkan Büyükkılıç ve beraberindeki TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Ayşe Böhürler, Şaban Çopuroğlu ve S. Bayar Özsoy, MHP Milletvekili Baki Ersoy, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen ve ilçe belediye başkanları, Başkanlık girişinde Büyükşehir Belediyesi yöneticileri ve çalışanlar tarafından karşılandı.

Başkanlık girişi önünde Büyükşehir Belediyesi personeline hitap eden Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Dün Sayın Cumhurbaşkanımızın görevi tevdi ettiği saatten beri gerek Ankara’da gerekse yollarda gerek akşam şehrimizin manevi mimarı Seyyid Burhaneddin Hazretlerinin huzurundaki ziyaretimiz sırasında bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bugün sabah okullarımızın eğitime sömestr tatili nedeniyle ara vermesinden dolayı karne dağıtımında, daha sonra Erva Spor Okullarımızın çalışmalarında ve sonrasında AK Parti’mizi ziyaretimizde ve daha sonrasında Milliyetçi Hareket Parti’mizi ziyaretimizde bana göstermiş olduğunuz, yapmış olduğumuz hizmetlere, temsil etmiş olduğumuz AK Parti felsefesiyle belediyecilik anlayışına göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı minnet duyuyor, teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEDEN, AYRIŞTIRMADAN HİZMET ETMEYE DEVAM”

Başkan Büyükkılıç, kimseyi ötekileştirmeden, ayrıştırmadan hizmet etmeye devam edeceklerini vurgulayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın omuzlarımıza yüklemiş olduğu bu yükü hep beraber çekmek, ayrıştırmadan bu hizmetleri ulaştırmak adına inşallah bugüne kadar yaptığımız çalışmalarda olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarda da daha da geliştirerek yeni projelerimizle şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Bu hizmetleri birlikte yapıyorsak, bugün bu görev bana tevdi edildiyse bunu sağlayan sizlerin gayreti sizlerin samimiyeti her kademedeki kardeşlerimizin çalışmaları sonucu olmuştur. Şehrimizde bu hizmetleri yaparken şehitlerimizi de Allah’tan rahmet dileyerek bir kez daha hatırlayarak inşallah bu anlayış içerisinde onlara da layık olmaya çalışacağımızı paylaşmak istiyorum. Mimar Sinan’ın torunları olarak şehrimizi geleceğe taşırken Allah’a şükürler olsun birikimimizle, tecrübemizle, dayanışmamızla, çıraklık, kalfalık şimdi inşallah ustalık dönemi diyoruz.”

Kayseri’yi en güzel noktalara taşımaları gerektiğini, lider şehir anlayışıyla inşallah örnek ve önder belediyecilikteki Kayseri Modelini her yere hem yayacak hem de geliştireceklerini ifade eden Büyükkılıç, “Bir cazibe merkezi olan bu güzel şehrimizi ticaretiyle, sanayisiyle, turizmiyle, kültürel, sportif çalışmasıyla, eğitimdeki, sağlıktaki yeriyle daha iyi noktalara taşıyacak olan anlayışıyla değerli bakanlarımızla, milletvekillerimizle, Sivil Toplum Teşkilatlarımızla, odalarımızla el ele vererek bu şehri daha iyi noktaya taşıyacağız” şeklinde konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Kayseri’nin 1,5 milyon insanını bağrına basarak hizmetlerle buluşturacaklarının altını çizerek, “Bugüne kadar hangi siyasi partiye oy vermiş olursa olsun, hangi kanaate sahip olursa olsun, yaşam felsefesine bakmadan önce insan anlayışıyla sizleri bağrımıza basacağız. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan, Kayseri’mizin 1,5 milyon insanını bağrımıza basarak hizmetlerimizle buluşturacağız” diye konuştu.

“KAYSERİ’MİZİ REKORLARA TAŞIYAN ÇALIŞMALARA İMZA ATALIM”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’yi rekorlara taşıyan çalışmalara imza atacaklarını belirterek, “Cenab-ı Allah mahcup etmesin. İnşallah sizlere layık kılsın. Diyoruz ki hep beraber bir olalım, iri olalım, diri olalım. Hep beraber güçlü bir şekilde Kayseri’mizi geleceğe taşıyacak birliktelikle belediye başkan adayınız olarak hem bizlere sahip çıkın, elimizi güçlendirin hem de el ele gönül gönüle vermek suretiyle Kayseri’mizi rekorlara taşıyan çalışmalara imza atalım diyorum” ifadelerini kullandı.

16 ilçede başkandan öte bir ağabeyleri olarak her zaman ellerinden tuttuğuna vurgu yapan Başkan Büyükkılıç, “16 belediye başkanı kardeşimi bağrıma basarken inşallah yeni süreçte açıklanacak isimlerle 16 belediye başkanını ağabeyleri olarak, ellerinden tutarak, onlara yol göstererek, onlara destek vererek Sarız’ımızla, Pınarbaşı’mızla, Akkışla’mızla, Sarıoğlan’ımızla, Özvatan’ımızla, Felahiye’mizle, Bünyan’ımızla, Talas’ımızla, Hacılar’ımızla, Melikgazi’mizle, Kocasinan’ımızla, İncesu’muzla, Yeşilhisar’ımızla, Develi’mizle, Yahyalı’mızla, Tomarza’mızla on altısını da bağrıma basıyorum” dedi.

“ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAĞIZ”

Çalmadık kapı bırakmayacaklarını ifade eden Büyükkılıç, şunları söyledi:

“İnşallah el ele gönül gönüle vermek üzere merkezimizde olan güzel hizmetlerle taşramızda yapacağımız hizmetlerle hep beraber inşallah daha iyi noktalara taşıyacağımıza inanıyorum. Aynı zamanda Ankara merkezli Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere olan teveccühü bizlerin şahsında Kayseri’mize olan sevgisi, dün sizlere selamlarını göndermişti. Ben de inşallah sizlere selamlarını iletiyor, hep beraber onun anlayışına kıymetli Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin yine anlayışıyla onlara layık olma anlayışı içerisinde el ele vermek suretiyle AK gençlikle, ülkücü gençlikle adeta inşallah çalmadık kapı bırakmayacak, girmedik sokak bırakmayacak, gitmedik ilçe bırakmayacak, el ele vereceğiz, gönül gönüle vereceğiz Kayseri’mizi bir olarak, iri olarak en güzel noktalara taşıyacağız.”

“SİZ BİZİM YÜZ AKIMIZSINIZ, SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM”

Büyükşehir Belediyesi personeline seslenen Büyükkılıç, “Bugün Kayseri belediyeciliğinden bahsediliyor ise bunları sağlayan belediyelerimizin hem merkezinde hem taşrasında el ele tüm her kademedeki mesai arkadaşlarım, sizlere minnet duyuyorum. Siz bizim yüz akımızsınız, sizleri çok seviyorum. Bir ağabeyiniz olarak başkandan öte bir büyüğünüz olarak bağrıma basıyorum. Ailelerinizle, yavrularınızla, şirketlerimizle el ele vererek inşallah hep beraber bir olacağız diyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Büyükkılıç, Başkanlık Makamı’nda tebrikleri kabul etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -