Siyaset

Başkan Altay: “Tek derdimiz, büyük ve güçlü bir Türkiye”

KONYA (İGFA) –Açılışta konuşan Güneysınır Belediye Başkanı Ahmet Demir, “Uğur başkanımızdan düğün salonu talep ettik, o da bizi kırmadı. Böyle bir tesisi ilçemize kazandırdı. Ben kendisine şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

GÜNEYSINIR KAYMAKAMI YİĞİT BAŞKAN ALTAY’A TEŞEKKÜR ETTİ

Güneysınır Kaymakamı Oğuz Yiğit, yeni dönemde Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyesinin katkılarıyla yatırımların Güneysınır’a kazandırılmaya devam edeceğini belirterek, “Bu güzel yatırımın yapımında emeği geçen Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve ilçe belediye başkanımız Ahmet Demir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ÇOK GÜZEL BİR YERDE, ÇOK GÜZEL BİR TESİS OLDU”

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise, beş yıl önce verdikleri sözleri yerine getirdiklerini belirterek, Güneysınır için önemli bir tesisin daha açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti. Düğün salonunun hayırlı olmasını dileyen Başkan Altay, “Çok güzel bir yerde, çok güzel bir tesis oldu. Sadece düğün için değil, toplu olarak faaliyet gösterilen tüm işler için kullanılacak bir alan oldu. Güncel bedelle yaklaşık 30 milyon lira maliyetle kazandırdığımız düğün salonu hep güzel günlerde kullanılsın” açıklamasında bulundu.

GÜNEYSINIR BUGÜNE KADAR 400 MİLYON LİRANIN ÜZERİNDE YATIRIM ALDI

Güneysınır’ın her zaman kendilerine çok yüksek oranda destek verdiğini anımsatan Başkan Altay şöyle devam etti:

“Güneysınır seçimlerde hep Konya’nın en önde olan ilçesi oldu. İnşallah bu seçimde de gereğini yapacağına inancımız tam. Biz, sizlerden aldığımız desteği bir taraftan mutluluk, bir taraftan övünç olarak alıyoruz ama bir taraftan da üzerimize yüklediğiniz büyük sorumluluğun farkındayız. Onun için görev aldığımız günden itibaren ilçemizin eksiklerini tamamlamak adına yoğun bir gayret içerisindeyiz. Bugüne kadar güncel bedelle 400 milyon liranın üzerinde Güneysınır’a yatırım gerçekleştirdik. Bugün düğün salonunun açılışını yapıyoruz. İnşallah bir daha geldiğimizde Pazar yerinin açılışını yapacağız. Önceki yapmış olduğumuz Pazar yeri tekstil atölyesi olarak hizmet veriyor. Yine mahalle yolları, merkezde sıcak asfalt çalışmaları, Sosyal Kart faaliyetleri, öğrencilerle ilgili programlarımız kesintisiz şekilde devam ediyor. Belediyecilikte hizmet bitmez. Ne yaparsanız yeni talepler olur, yeni işler olur. İnşallah önümüzdeki dönemde de Güneysınır’ımızın sosyal hayatını güçlendirmek, altyapısını güçlendirmekle ilgili çalışmalar yürüteceğiz.”

“İLÇELERİMİZİN BİRÇOK ALANDA EKSİKLERİ GİDERİLDİ”

İlçelerde belirledikleri en önemli hedeflerden birisinin de vatandaşların gelirinin artırılması olduğunu vurgulayan Başkan Altay, “Onun için Güneysınır özelinde ilçe belediyemizle birlikte lavantayla ilgili çalışma yürütüyoruz. Artık lavanta bahçesi kendini hissettirmeye başladı. Kurmuş olduğumuz Distilasyon Merkezi de bunun ekonomik dönüşüyle ilgili bir başlangıç oldu. Tarımsal üründen, hayvansal üründen kazançlarınızı artırmak için bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Büyükşehir Belediyesi’nin çok önemli bir gücü var. Bu hizmetleri bizim tek başımıza yapmamız mümkün değil. Başta bizimle koordinasyon içerisinde çalışan değerli belediye başkanımız Ahmet Demir’e teşekkür ediyorum. Uyumun en yüksek olduğu, birlikte çalışma kültürünün en yüksek olduğu ilçelerimizden birisi Güneysınır. İnşallah önümüzdeki dönemde birlikte çalışmaya gayret edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

“BİZİM TEK DERDİMİZ VAR, TÜRKİYE YÜZYILI’NA DESTEK VERECEK BİR ŞEHİR OLABİLMEK”

AK Parti ve MHP teşkilatlarına da teşekkür eden Başkan Altay, “Rabbim birlik beraberliğimizi bozmasın. ‘Bundan sonra da şehrimize, ilçemize hizmet etmek bize nasip olsun’ diye dua ediyoruz. Bizim tek bir derdimiz var; büyük ve güçlü bir Türkiye inşa edebilmek. Türkiye Yüzyılı’na destek verecek bir şehir olabilmek. Onun için bu konunun da en az yerel yönetimlerdeki hizmetler kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Allah’ın izniyle biz elimizden gelen hizmeti Büyükşehir Belediyemizin gücü, Güneysınır Belediye’mizin koordinasyonunda sağlamaya devam edeceğiz. İnşallah bu seçimlerde de Büyükşehirler içerisinde en yüksek oyu almayı, 31 ilçemizin tamamında da Cumhur İttifakı adaylarımızı belediye başkanı yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda en büyük destekçimiz sizlersiniz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çapar, Murat Adabalı, AK Parti Güneysınır İlçe Başkanı Mehmet Karaman ve MHP Güneysınır İlçe Başkanı Yüksel Koyun’un da katıldığı programda konuşmaların ardından Güneysınır Düğün Salonu’nun açılışı dualarla yapıldı.

Açılışın ardından Güneysınır Belediyesi’ni ziyaret ederek Belediye Başkanı Ahmet Demir’le görüşen Başkan Altay, daha sonra AK Parti Güneysınır İlçe Teşkilatı’nı ve MHP Güneysınır İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

BAŞKAN ALTAY AKÖREN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI

Güneysınır’dan sonra Akören’e bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Altay, burada Akörenliler tarafından coşkuyla karşılandı. Başkan Altay; AK Parti Konya İl Yönetim Kurulu Üyeleri Adem Çapar, Murat Adabalı, Akören Belediye Başkanı İsmail Arslan, AK Parti Akören İlçe Başkanı Müzeyyen Çetinkaya ve MHP Akören İlçe Başkanı Mevlüt Taşyakan ile birlikte İlçe Seçmen İletişim Merkezi’ni ziyaret etti.

“AYNI KARARLILIK VE AZİMLE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Burada vatandaşlara hitap eden Başkan Altay, kendilerine duyulan güvenden dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ve MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’ye teşekkür ederek şunları kaydetti:

“Bizlere her zaman çok yüksek destek verdiniz. O yüzden ne yapsak hakkınızı ödeyemeyiz. Konya her zaman Cumhur İttifakı’nın en yüksek oy aldığı Büyükşehir oldu. Şimdi yine bu seçimde de gereğini yapacağına inancımız tam. Verdiğiniz oylar üzerimizde büyük bir sorumluluk. Bu sorumluluğu yerine getirebilmek için gece gündüz çalışıyoruz, gayret ediyoruz. Akören’imizin ve tüm ilçelerimizin eksiklerini gidermek için beş yıldır yoğun bir gayret gösterdik. Şehir Konağı’ndan kültür merkezine, altyapıdan su ve kanalizasyona kadar birçok hizmet yürütüldü. 400 milyonun üzerinde harcama gerçekleştirildi. Değerli belediye başkanımızla birlikte koordinasyon içerisinde AK Parti ve MHP İlçe Başkanları ve teşkilatlarımız nezdinde bu süreci yürütüyoruz. İnşallah bu dönem de Cumhur İttifakı’nın adayları olarak 31 ilçenin tamamında adaylarımızı belediye başkanı yapmak istiyoruz ve Büyükşehirlerde Konya yine en önde olsun diye arzu ediyoruz. İnşallah sizlerin desteğiyle bunu başaracağımıza inancımız tam. 2014-20192’da nasıl sizlerin sorunlarını çözmek için çaba sarf ettikse 2024-2029’da da aynı kararlılık ve azimle çalışmaya devam edeceğiz.”

Başkan Altay daha sonra ilçe esnafını da ziyaret ederek kolaylıklar diledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -