Spor

Çayırova, yarı final için Gaziantep deplasmanında

KOCAELİ (İGFA) – Çayırova Belediyesi, yarı final için Gaziantep’te sahaya çıkacak. İki yılda aldığı iki şampiyonluğun ardından bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’ne yükselen ve buradaki ilk sezonunda da Play-Off oynama başarısını gösteren Çayırova Belediyesi, Play-Off ilk turu üçüncü karşılaşmasında Gaziantep Basketbol’a konuk olacak.

Serinin ilk maçında Gaziantep Basketbol’a boyun eğen temsilcimiz, ikinci karşılaşmada kendi saha ve seyirci avantajını çok iyi kullanmış ve maçtan 109-96’lık skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Play-Off yarı finaline yükselecek takımı belirleyecek üçüncü karşılaşma 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Gaziantep Şahinbey Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak.

TEK HEDEF GALİBİYET

Baş antrenör Şemsettin Baş’ın öncülüğünde Çarşamba gününden bu yana maça hazırlanan temsilcimiz Çayırova Belediyesi’nde Enes Bayraktar haricinde eksik oyuncu bulunmuyor. Çayırova Belediyesi’nde zorlu mücadele öncesi tek hedef maçı kazanarak Play-Off yarı finaline yükselmek. Play-Off ilk tur üçüncü karşılaşmasını Emin Moğulkoç, Aydın Karaçam ve Barış Turgut hakem üçlüsü yönetecek. 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Gaziantep Basketbol-Çayırova Belediyesi karşılaşması TBF TV’nin Youtube ekranlarından canlı yayınlanacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -