Siyaset

AK Parti illerdeki adayları açıkladı… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli mesajlar

ANKARA (İGFA) – AK Parti’de daha önce Pençe Kilit Operasyonu bölgesinden gelen şehit haberleri sonrasında ikinci aday tanıtım toplantısı bugüne ertelenmişti.

7 Ocak’ta İstanbul’da düzenlenen ilk programda 26 ilin belediye başkan adaylarını tanıtan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ikinci aday tanıtım toplantısında aralarında Ankara ve İzmir’in de olduğu 17 büyükşehir ve 31 ilin adayını açıklıyor.

“HALKA HİZMET İÇİN VARIZ”

AK Parti’nin kuruluş aşamasında Erdemliler Hareketi olarak başladıklarını belirten Erdoğan, 31 Mart’ta bir kez daha milletimize hizmet etmeye talip olduklarını söyledi. Erdoğan, 31 Mart’ta bir kez daha şehirlerimize eser vermeye, milletimize hizmet etmeye talibiz” dedi.

ERDOĞAN’DAN CHP’YE TEPKİ

CHP’nin artık bölücü örgütün güdümündeki partinin kontrolünde olduğunu öne süren Erdoğan, “CHP, DEM Parti tarafından esir alınmıştır. Teröre ‘terör’, teröriste ‘terörist’ diyemiyorlar. Özgür Efendi, iradesini terör örgütü temsilcilerine teslim etti. Türkye’Türkiye’nin tehditlerle hizaya getirilemeyeceğini öğrenecekler. 31 Mart’ta tüm illerimizi belediyecilikle tanıştırmakla kalmayacağız Özgür Efendiyi de özgürleştireceğiz. Hedefimiz, muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır. Aşk ve şevkle çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp, sıkmadık el bırakmayacağız, çok çalışacağız” diye konuştu.

“CUMHUR İTTİFAKI’NDA AYRIM ASLA OLMAYACAK”

“Seçimin sandıktan önce sahada kazanılır” diyen Erdoğan, “Sahada kazanmanın yolu ise seçimi gönüllerde kazanmaktır. Oy yoksa hizmet de yok diyen edepsizlerden asla olmadık. Biz her zaman milletimizin bizden beklediklerini dikkate aldık. CHP zihniyetinin yaptığı gibi, seçmenin oyunu çantada keklik görmeyeceksiniz. Bize oy versin ya da vermesin her vatandaşa ulaşarak zihnini ve kalbini yeniden kazanmak mecburiyetindeyiz. 73 gün boyunca durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Partimizin adayları için nasıl gayret gösteriyorsak, MHP’yi destekleyeceğimiz Manisa, Mersin, Bartın, Erzincan, Kırklareli, Osmaniye’de de aynı azim, şevkle çalışacağız. Cumhur İttifakı’nda ayrım asla olmayacak” dedi.

Erdoğan konuşmasında il başkan adaylarını alfabetik sıraya göre, il teşkilatları ve milletvekilleri ile birlikte sahneye davet etti. Erdoğan, aday tanıtımlarında Ankara ve İzmir’e ayrı pencere açtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Turgut Altınok’u açıklayan Erdoğan, İzmir Büyükşehir Belediyesi için de Hamza Dağ’ı Cumhur İttifakı’nın adayı olarak gösterdi.

ADANA: Fatih Mehmet Kocaispir
ADIYAMAN: Ziya Polat
AFYONKARAHİSAR: Hüseyin Ceylan Uluçay
AĞRI: Mehmet Salih Aydın
AKSARAY: Evren Dinçer
AMASYA: Mehmet Uyanık


ANTALYA: Hakan Tütüncü
ARDAHAN: Yunus Baydar
BATMAN: Adil Sebati Ceylan
BAYBURT: Mete Memiş
BİLECİK : Mustafa Yaman
BOLU: Muhammed Emin Demirkol
BURDUR: Mehmet Şimşek
ÇORUM: Halil İbrahim Aşgın
DİYARBAKIR: Mehmet Halis Bilden


GAZİANTEP: Fatma Şahin
GÜMÜŞHANE: Ercan Çimen
HAKKARİ: İsmet Ölmez
HATAY: Mehmet Öntürk
IĞDIR: Ülkü Öcal

İZMİR: Hamza Dağ
KAHRAMANMARAŞ: Fırat Görgel
KARABÜK: Özkan Çetinkaya
KARAMAN: Mevlüt Akgün
KAYSERİ: Memduh Büyükkılıç
KIRIKKALE: Mehmet Saygılı
KIRŞEHİR: Osman Arslan
KİLİS: Reşit Polat
KONYA: Uğur İbrahim Altay
KÜTAHYA: Kamil Saraçoğlu
MALATYA: Sami Er
MARDİN: Abdullah Erin
MUŞ: Feyat Asya
NEVŞEHİR: Mehmet Savran
NİĞDE: Emrah Özdemir
SİİRT: Ekrem Olğaç
SİVAS: Hilmi Bilgin
ŞANLIURFA: Zeynel Abidin Beyazgül
ŞIRNAK: Mehmet Yarka
TEKİRDAĞ: Cüneyt Yüksel
TRABZON: Ahmet Metin Genç
TUNCELİ: Erkan Eroğlu
UŞAK: Mehmet Çakın
VAN: Abdulahat Arvas
YOZGAT: Celal Köse
ZONGULDAK: Ömer Salim Alan

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Saç Ekimi Fiyatları -